Subscribe via RSS Feed

Miten kirjoittaa e-kirja ja ansaita rahaa

Filed in Blog by on maaliskuu 22, 2019 • views: 1434

Oman e-kirjan kirjoittaminen on yksi parhaista tavoista tehdä rahaa ja ansaita passiivisia tuloja. Ajatus oman e-kirjan kirjoittamisesta saattaa tuntua kuitenkin pelottavalta.

Miten kirjoittaa e-kirja ja ansaita rahaa

Loppujen lopuksi on olemassa erilaisia ​​tapoja, joilla voit kirjoittaa e-kirjan, muokata sitä, julkaista sitä ja myydä sitä. Opettele kirjoittamaan e-kirjaa ja ansaitsemaan rahaa varmistavat, että saat passiivisia tuloja tulevina vuosina. Tässä vaiheittaisessa oppaassa käydään läpi e-kirjan perusperiaatteita ja miten pääset käyntiin ideasi kanssa. Toivottavasti tämä artikkeli motivoi sinua alkuun e-kirjoitustaipaleellasi.

On monia syitä kirjoittaa oma e-kirja

Yksi tärkeimmistä syistä sähköisen kirjan kirjoittamiseen on tehdä rahaa. Ei vain rahaa, vaan passiivisia tuloja. Ei ole parempia tuloja kuin pankkitilillesi, ilman että sinun tarvitsee nostaa sormea. Esimerkiksi, jos haluat saada palkkaa työstäsi, sinun on annettava aikaasi päivittäin vuorostaan rahallista ​​korvausta varten. Jos kirjoitat e-kirjan teet kaiken työn etukäteen ja asetat sen autopilotille. Sinun on alkuu investoitava tietty määrä aikaasi luomaan e-kirja ja asettamaan strategiat käyttöön, mutta näiden jälkeen ei ole paljon tekemistä. Haluan kuitenkin selventään, että e-kirjan kirjoitus- ja myyntiprosessi ei ole rikas tapa menestyä. Se vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja oikeanlaisten työkalujen ja strategioiden toteuttamista. E-kirjan kirjoittaminen mahdollistaa sen, että sinua aletaan pitämään alan asiantuntijana. Jos olet bloggaaja/yrittäjä, joka yrittää levittää sanaa siitä, kuka olet ja mitä teet, e-kirjan luominen on varmasti loistava idea.

Yksi e-kirjan kirjoittamisen palkitsevimmista puolista on kyky auttaa paljon ihmisiä. Jos tämä onnistuu, e-kirjasi pystyy saavuttamaan satoja, jopa tuhansia ihmisiä. Vaikka sanasi tavoittavat kuitenkin vain yhden ihmisen, luulen, että olet onnistunut. Kirjoitettu sana on yksi arvokkaimmista lahjoista, jotka olemme saaneet. Loppujen lopuksi kaikki, mitä me tiedämme ihmiskunnasta, opimme jollakin tavalla muilta, jotka ovat jättäneet tietonsa paperille ja välittävät sanomaansa sukupolvelta toiselle. Sähköisen kirjan tai kirjan kirjoittaminen yleensä merkitsisi sitä, että tietosi, ajatuksesi ja ajatuksesi elävät perintönä. Tämä ajatus yksin on korvaamaton!

Miten löytää hyvä e-kirja idea

Minusta monet ihmiset taistelevat tämän perusvaiheen kanssa. He tietävät, että he haluavat kirjoittaa e-kirjan, mutta heillä ei ole pienintäkään käsitystä siitä, miten aihe löytyy. Harkitse näitä strategioita, joiden avulla voit löytää hyvän e-kirjan aiheen

1. Etsi jotain, mitä olet hyvä (jos olet bloggaaja, niin hyvä! Tämä tarkoittaa, että olet jo kirjoittanut jotain, josta tiedät paljon)

2. Ratkaise yleisösi ongelma

3. Vastaukset yleisiin kysymyksiin

4. Auta yksinkertaistamaan jokin tietty prosessi käymällä se läpi vaiheittain.

E-kirjan kirjoittaminen vie aikaa

Tärkeintä on, että olet johdonmukainen. Aseta jokaiselle päivälle aikaa kirjoittaa tai asettaa tietty määrä sanoja päivässä / viikossa ja yritä pysyä tavoitteissasi. Monet ihmiset, jotka haluavat oppia kirjoittamaan e-kirjan, uskovat, että on olemassa joku hieno kirjoitusohjelmisto, jota sinun täytyy käyttää. Totuus on, voit käyttää mitä tahansa kirjoitusohjelmaa ja tehdä onnistuneen e-kirjan.

E-kirjan kirjoittaminen vie aikaa

Kirjan muokkaus on todella tärkeä askel e-kirjan kirjoitusprosessia. Olitpa maan paras ja nopein kirjoittaja tarvitset vähän apua kieliopisto-osastolla, tarvitset toisin sanoen todisteita lukijoita. Voit esimerkiksi antaa käsikirjoituksen ystäville ja perheelle tai tarjota käsikirjoitusta yleisölle valittuun ryhmään, jotta he voivat ehdottaa korjauksia. Muista, että kirja myydään yleisölle ja se edustaa sinua ja yritystäsi. Myytävä e-kirja, joka on täynnä kieliopillisia ja syntaksivirheitä, on aina todella huono idea. Henkilökohtaisesta kokemuksesta tiedän kuinka paljon aikaa, kärsivällisyyttä tai asiantuntemusta vaatii muokata 40 000 sivun e-kirja.


Comments are closed.